Winterse knolselderij bloemkoolspies
Winterse knolselderij bloemkoolspies

Bloemkool wie kent hem niet klassiek gekookt of gegrild in ze geheel maar altijd lekker met wat marinade van Herman

Als spies met knolselderij vindt ik bloemkool helemaal tot zijn recht komen

Salie en bloemkool en dan een toon van knolselderij de herfst

Winterse knolselderij bloemkoolspies

Winterse knolselderij bloemkoolspies

Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 1 minuut
Gang Bijgerecht, Borrelhapje
Keuken Nederlands
Porties 10 personen

Ingrediënten
  

  • 10 stuks saté prikkers geweekt in water geweekt in water
  • 0,5 stuks knolselderij zonder schil
  • 30 stuks bloemkoolroosjes

Instructies
 

  • Breng een pan met ruim water aan de kook
  • Snijd ondertussen de Knolselderij in 30 gelijke stukken
  • Kook de knolselderij 2 minuten, voeg de bloemkool toe en kook nog 1 minuut
  • Giet de groenten af en spoel af met koud water
  • Maak spiesjes met om en om bloemkool en knolselderij
  • Marineer de spiesjes in Hermans marinade voor 30 minuten
  • Grill de spiesjes ongeveer 3 minuten op een grill of BBQ
Trefwoord Bloemkool, Knolselderij

Bastiaan en Herman

Meer informatie over ons
Bekijk het hier!

Recente Recepten

Deel dit recept!