Over ons

Hermans groente marinade

Herman van Teylingen is ontzettend trots op zijn nieuwste vinding:

een revolutionaire groenten marinade die groenten op meerdere manieren en momenten tot hun recht laat komen. Na inspirerende trips naar Spanje waar hij talloze foodbeurzen en speciaalzaken heeft bezocht, heeft hij in samenwerking met Topkok Bastiaan Koenders de perfecte smaak ontwikkeld. Zo zijn er drie smaakvariaties ontstaan:

Herman van Teylingen

Herman van Teylingen

Met deze marinades kunnen groenten zoals courgettes, aubergines, uienringen, artisjokken, “onrijpe” tomaten, champignons, paprika’s, groene asperges en oesterzwammen op de barbecue, grillplaat of zelfs tussen een tosti-ijzer bereid worden. Om optimaal te kunnen genieten van de smaak en kleur van het gerecht, is het aan te raden om de groenten tijdens het bereiden enkele keren extra te besprenkelen met de marinades.

Of je nu vegetarisch eet van tapas houdt of barbecue liefhebber bent, met deze marinades kan je eindeloos variëren. Zo kan je verschillende groente combinaties maken voor een heerlijke maaltijd, of bijvoorbeeld de oesterzwammen gebruiken als vegetarische schnitzels.

Binnenkort komt er een overzicht waar de marinades verkrijgbaar zijn. Herman kan niet wachten om zijn nieuwe vinding aan de wereld te laten zien en hoopt dat iedereen net zo enthousiast zal zijn als hij.

Bastiaan Koenders

Bastiaan Koenders

Maak kennis met Hermans Marinade, de perfecte toevoeging aan jouw groenten gerechten!

Ik ben Bastiaan Koenders chef-kok en als liefhebber van groenten, weet ik hoe belangrijk het is om bewust om te gaan met ons voedsel en de impact hiervan op moeder aarde. Door meer groenten te eten, verminderen we de belasting op onze planeet en dragen we bij aan een gezondere toekomst voor ons allemaal.

Met Hermans groente marinade geef je jouw groenten gerechten een heerlijke smaak boost, zonder dat het veel moeite kost. Oesterzwammen, groene asperges, bloemkool, pompoen en zelfs klassieke spiesjes worden nog lekkerder met een scheutje Hermans groente marinade. De marinade is perfect voor het marineren van paddenstoelen en groenten, en geeft ze een heerlijke smaak.

Door te variëren met verschillende groenten en technieken, ontdek je steeds weer nieuwe smaakcombinaties.  Zelfs je kinderen zullen dol zijn op de smaak van Hermans Marinade, vooral als je het combineert met de favoriete kruiden van kinderen, zoals basilicum.

En als je op zoek bent naar een nieuwe manier om groenten te bereiden, dan is het tosti-ijzer de perfecte tool. Rooster jouw groenten en voeg er een scheutje Hermans Marinade aan toe voor een onvergetelijke smaakervaring.

Als soeper Chef van TommyTomato en groente ambassadeur zet ik mij in om op scholen kinderen te leren en bewust te laten worden van groenten en gezond eten. Met Hermans groente marinade wordt het nog leuker en lekkerder om groenten te eten en te ontdekken. Laat groenten leven en behandel ze met respect en geniet van de heerlijke smaak van Hermans groente marinade.