Winterse knolselderij bloemkoolspies
Bloemkool wie kent hem niet klassiek gekookt of gegrild in ze geheel maar altijd lekker met wat marinade van Herman
Als spies met knolselderij vindt ik bloemkool helemaal tot zijn recht komen
Salie en bloemkool en dan een toon van knolselderij de herfst
Winterse knolselderij bloemkoolspies
Voorbereidingstijd 30 minuten min
Bereidingstijd 1 minuut min
Gang Bijgerecht, Borrelhapje
Keuken Nederlands
Porties 10 personen
Ingrediënten
- 10 stuks saté prikkers geweekt in water geweekt in water
- 0,5 stuks knolselderij zonder schil
- 30 stuks bloemkoolroosjes
Instructies
- Breng een pan met ruim water aan de kook
- Snijd ondertussen de Knolselderij in 30 gelijke stukken
- Kook de knolselderij 2 minuten, voeg de bloemkool toe en kook nog 1 minuut
- Giet de groenten af en spoel af met koud water
- Maak spiesjes met om en om bloemkool en knolselderij
- Marineer de spiesjes in Hermans marinade voor 30 minuten
- Grill de spiesjes ongeveer 3 minuten op een grill of BBQ
Trefwoord Bloemkool, Knolselderij
Bastiaan en Herman
Meer informatie over ons
Bekijk het hier!
Recente Recepten
Groente shaslick Hermano – vegano
6 april 2023
Komkommer/tomaten spiesje
6 april 2023
BBQ Aspergespiesjes
5 april 2023